torsdag 11 juni 2009

Träningsvärk...

Fick träningsvärk av att jobba här hemma i förrgår. Träningsvärk! Av lite arbete! Ja, ja. Det är väl så det är... Det är väl ytterligare ett bevis på att allt inte är som det ska vara. Men, men. Är det inte värre än så, så går det väl an. Det blir väl så när energin är starkare än vad kroppen mäktar med.
I går var annars en sådan där "mellandag" då det inte hände nåt speciellt. Sonen slutade skolan och vi var och firade det med en fika på stan. Gick sedan runt lite och tittade i affärer och köpte presenter till dottern som fyller år i dag. Hurra för henne! Och puss på 22-årsdagen! Det blev uppvaktning med sång i morse som vanligt. Och en cykel hade vi köpt åt henne. Så nu kan hon cykla till jobbet i sommar.
I dag ska vi ut på stan igen. Ska äta lite brunch. Sen vet jag inte vad det blir. Men vi ska i alla fall bjuda svärmor/farmor på middag här i kväll. Hon fyller nämligen också år i dag. Grattis på henne också.
Annars känns det fortfarande väldigt bra. Har faktiskt en del på gång de kommande dagarna. I morgon ska jag till sjukhuset och ultraljudsundersöka hjärtat, på lördag ska vi till barnens kusiner och käka grillat och på söndag ska vi iväg och träffa en lite goldenvalp. Kanske smyger jag med den hem i fickan... ;) Har sett den på bild och den är bara föööör söt.
Nä. Nu är det dotterns födelsedag som gäller.
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar