söndag 24 maj 2009

Hemma från Sälen

Nu kan jag berätta vad man gör i Sälen när det inte finns snö. INGENTING. Eller rättare sagt; Man gör INGENTING utan att själv ge sig dåligt samvete efteråt. Någon som provat? Det ger en känsla av välbehag som hänger sig i länge, länge. :)
Fast vi har gjort annat än INGENTING också. Vi har spelat familjespel och ungdomarna har hoppat studsmatta vid Hundfjällets skidanläggning. Den ena mattan var från 0-8 år (men man kunde hoppa även som 15-, 19- och 20-åring). Love. Sen har vi varit ute och gått. Gick bland annat bort till den svarta backen vid Hundfjället - och den var äckligt brant. Där skulle då aldrig jag ge mig utför. :P
Antalet personer i Sälen den här årstiden kan räknas på en hand - åtminstone som vi upplevde det. Det var tyst och man hörde fåglarna kvittra inpå knuten. Vädret var stundtals soligt och 20-25 grader varmt och det var jätteskönt att kunna sitta och koppla av på altanen. Fast stundtals var det regn och 10 grader varmt. På natten var det nollgradigt. Som sagt - vädret var väldigt ostadigt.
Huset vi lånade var jättefint med 12 bäddar. Det fanns alla bekvämligheter som öppen spis, bastu, tvättmaskin, diskmaskin. Dit skulle vi gärna vilja åka igen. Kanske även på vintern för att åka längdskidor. Eller kanske redan i sommar igen.
Men nu är det söndag och dagen före behandling nr 3. Kan någon förstå att jag förträngt det under den här helgen? :P Men det har inte varit svårt att förtränga för helgen har varit helt underbar med trevligt sällskap. Love you all!
Kramar

1 kommentar:

  1. Hej hej!
    Härligt att ni haft några riktigt avkopplande och sköna dagar långt borta från vardagen. Bra att tanka på med lite extra välbehövd energi.
    Heja dej Inger!

    SvaraRadera