lördag 25 juli 2009

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Det har varit några intensiva, men otroligt mysiga och trevliga dagar på Gotland. Var också jättemysigt att träffa mellandottern och hennes sambo och få rå om dem lite. Love.
Anlände till Gotland midnatt natten till torsdagen. Mellandottern hade handlat frukost, chips och dricka, så det var bara att åka till lägenheten på Gustavsviks camping direkt. Där satt vi och mös i någon timme innan orken tröt och jag stöp i säng.
På torsdagen åkte vi in till Visby och strosade runt. Åt bland annat glass på en glassbar som har 100 sorters smaker att välja på. Snacka om att ha svårt att välja. Köpte sen med oss lite mat till lägenheten och brassade käk där. På natten hörde vi en åskknall som skrämde slag på oss och regnet vräkte ner.
Fredagen började redan klockan 7 för att vi skulle hinna med så mycket som möjligt. Det var mulet efter nattens regn, men det klarnade upp och blev både soligt och varmt. Vi packade ihop våra saker och drog till Fårö. Tittade på både raukar och en övergiven fiskeby innan vi hälsade på mellandotterns sambos faster. Därefter åkte vi till Krusmyntagården och åt den gotländska specialiteten saffranspannkaka med sambärssylt. Konsistensen påminde om ostkaka. Det var gott.
Sen åkte vi tillbaka mot Visby. Käkade på restaurang innanför muren. Sen var det bara att sitta av timmarna innan båten skulle gå tillbaka till Nynäshamn. 00.50 tuffade vi iväg och anlände Nynäshamn 04.15. Maken och dottern körde hem medan jag satt och sov i baksätet. Hemma vid 7 i morse och alla föll genast i "koma". Efter bara några timmars sömn är det bra segt just nu...
Som sagt, dagarna på Gotland var intensiva, men ack så roligt det var att komma hemifrån och tänka på och uppleva något annat ett tag.
Tack min gulliga familj för att ni finns och för att vi kan göra sådant här tillsammans.
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar