torsdag 16 juli 2009

Dagarna går

Mår rätt ok. Sover också gott om nätterna. Kanske för att jag försöker hålla igång om dagarna? I går städade jag och sonen hans rum. Och det var välbehövligt.... Det fanns mycket som kunde kastas där. Älskar dig killen. Men det blev fint. Och en mindre ommöblering blev det också. Synd bara att gardinstången (som sitter tre meter upp) lossnade från väggen. Fick bli en provisorisk lagning innan jag orkar ta fram borrmaskinen och fixa det ordentligt. Sånt som händer.
Det är ungefär det som händer på dagarna. Vi städar! Allihop. Inget roligt semestergöra, men nu när vi har tid är det skönt att det blir gjort ordentligt.
Annars så gick äldsta dottern på sitt dygnspass på jobbet i går eftermiddag. Sista passet innan även hon har semester. Det är hon värd. Mellandottern är kvar på Gotland. Hon ringer emellanåt och berättar hur mysigt hon har det och vill att vi ska komma dit i några dagar. Saknar henne. Puss.
Snart är det lördag och släktkalas. Det ska bli skoj. Och nattgäster får vi också. Brorsans dotter och hennes man kommer med hit efteråt. Ska bli jättekul att umgås med henne igen för det var alltför många år sedan vi sågs. Mycket tid att ta igen.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar