lördag 3 oktober 2009

Hallå Hallå.

Hej mammas blogg, en gång till.

Nu är det alltså Anna som är i farten. Tänkte bara påminna om insamlingen mamma har startat. Nu såhär ca en vecka efter att jag la ut detta inlägg ser jag till min stora besvikelse att det bara är en person som gått in och lagt pengar. Jag vill ju självklart inte tvinga någon till det, men det är klart att det betyder grymt mycket för mamma (trots att hon inte sagt något om det), hon har ju ändå under hela sitt sjukdomsförlopp fört denna dagbok för att vi alla ska kunna delta i hennes vardag och veta hur hon mår. Det innebär ju att ni alla gått in för att läsa om hur hon mår, oroa er och så. Men då måste det väl ändå kunna vara värt 50 kronor att stödja hennes sjukdom? Utan forskningen hade kanske inte denna saga fått en så positiv vinkling som den ändå fått.

______________________________________________________

Lite lättare om det ligger inne på bloggen? Om ni har betalkort tillgängligt så kan ni klicka här under på länken och sedan: Skänk Via Internet. Ni behöver ingen dosa eller så, utan bara erat kortnummer och CVC kod. Superenkelt! Eller skicka iväg ett sms, tex. "ROSA Anna Gustafson" till 729 88, så dras 50 kronor från din mobilräkning.

Skänk via SMS

SMS:a ROSA till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: ROSA Johan Ek

____________________________________________________

Men oavsätt om ni ger en krona här i bloggen eller inte så vill jag påminna er om att oktober är den rosa månaden, så glöm inte att stödja forskningen även om det är för krångligt att betala här över. Köp ett rosa band att ha på väskan, jackan eller bara lägga i en låda, eller Ahlgrens rosa rattar till fredagsmyset tex. Pengarna går till någonting sjukt bra!

KOM IGEN NU! <3

Med kärlek från Anna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar